sombra lateral
Logo de Costa Daurada
Enllaš a la galeria d'imatges Enllaš al tour virtual de la Costa Daurada

ESPAIS NATURALS


Costa Daurada, destinació de natura


La Costa Daurada ofereix uns valors insospitats per al visitant interessat en la natura. La xarxa d’espais protegits inclou una varietat sorprenent de paisatges amb una elevada biodiversitat.
Les millors manifestacions de vegetació mediterrània de muntanya i la presència destacada de mamífers i rapinyaires caracteritzen les serres interiors del Parc Natural del Montsant i de les Muntanyes de Prades.
La Costa Daurada conserva una xarxa d’espais litorals protegits amb destacat valor ambiental, on es pot gaudir d’una abundant diversitat d’aus i de paisatges d’aiguamolls i dunes. La vegetació dominant és de matollar mediterrani, amb la presència del margalló, l’única palmera autòctona europea.
La xarxa d’espais naturals de la Costa Daurada compta amb estructures adequades per rebre visitants. Els centres d’acollida del Parc Natural i altres espais protegits, així com els punts d’informació turística, ofereixen tota la informació i suport per poder gaudir d’aquest notable patrimoni.
Guies especialitzats en interpretació de la natura i empreses d’activitats esportives i de natura completen una oferta que fa de la Costa Daurada una destinació excepcional pel visitant.
 

 

Descarrega't el nostre catàleg de NATURA      
Destacats  

FESTA MAJOR DE SANT JOAN DE VALLS

Del 16 al 26 de juny per diversos espais del municipi. Més informació: valls.cat
Tel. +34 977 636 010

........................................
31a FIRA TURISMAR A COMARUGA

Del 23 al 25 de juny a la Plaça Germans Trilla. Horari: divendres, 18:00h a 23:00h; dissabte i diumenge, 11:00h a 15:00h i 18:00h a 23:00h. Activitats: Mostra de Vins i Caves del Baix Penedès, espectacles de carrer, concerts, Food Trucks (caravanes-cuina), castells, bestiari de foc i molt més. Més informació: elvendrellturistic.com
Tel. +34 977 680 010

........................................
FESTA MAJOR DE SANT JOAN DE TORREDEMBARRA

Del 23 al 30 de juny a Baix a Mar. Més informació: turisme
torredembarra.cat

Tel. +34 977 644 580

........................................
17a NIT DE BRUIXES A ALTAFULLA

Del 24 al 25 de juny. Festa de les bruixes.Mercat esotèric i artesà, activitats infantils i espectacles al voltant del mite de les Bruixes d'Altafulla. A partir de les 18 h a la Vila Closa (casc antic). Més informació: altafullaturisme.cat
Tel. +34 977 651 426

........................................


 

Consulta les FESTES GASTRONÒMIQUES

ConsuLta les FIRES i FESTES DEL VI I DEL CAVA

Consulta els
FESTIVALS (música, teatre, cinema)

 

Copyright Patronat de turisme de la Diputaciˇ de Tarragona, telf:(0034) 977 23 03 12 AvÝs legal | Protecciˇ de dades | CrŔdits